Μερικές πληροφορίες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το λουτρό που ονειρεύεστε!
Πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα καλό θα ήταν να έχετε την κάτοψη της υφιστάμενης μορφής του λουτρού / WC σας.
Μπορείτε και μόνοι σας να σχεδιάσετε μία πρόχειρη κάτοψη.
Μετρώντας το μήκος – πλάτος του λουτρού / WC, τυχόν εσοχές ή κολωνάκια.
Επίσης το εσωτερικό ύψος (δάπεδο – ταβάνι) καθώς και τα ανοίγματα πόρτας – παράθυρου (πλάτος – πρέκι – ποδιά).

Αν ανακαινίζετε την κουζίνα σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε υλικά για τους τοίχους που θα επενδύσετε με πλακάκια αλλά και κεραμικές επιφάνειες για δημιουργία πάγκου ή νησίδας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα προϊόντα -πλακάκια μεγάλων διαστάσεων- για τη δημιουργία πάγκων και νησίδων που θα αναδείξουν τον χώρο της κουζίνας σας με καινοτόμα υλικά που προσφέρουν ασφάλεια, ποιότητα, υγιεινή, αντοχή και εκπληκτική εμφάνιση.

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε μπαταρία κουζίνας, νιπτήρα καθώς και απορροφητήρα.

Προτείνουμε αν πρόκειται για επένδυση τοίχων κουζίνας να έχετε μαζί σας δείγμα από τον πάγκο και τα ντουλάπια στα οποία έχετε ήδη καταλήξει.

Αν ανακαινίζετε το κατάστημά σας θα βοηθήσει να γνωρίζετε τα συνολικά τετραγωνικά από κάθε είδος πλακιδίου που θα χρειαστείτε. Εναλλακτικά, έχοντας την κάτοψη μπορούμε να υπολογίσουμε για εσάς τα τετραγωνικά.

Σε περίπτωση που υπάρχουν χώροι όπως κουζίνες / λουτρά / WC θα βοηθήσει μία επιμέρους κάτοψη / απεικόνιση.

Αν έχετε κάποια πρόταση από αρχιτέκτονα ή διακοσμητή μπορούμε να εστιάσουμε πιο συγκεκριμένα στα υλικά που σας ταιριάζουν.

Για χώρους εστίασης προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία υλικών τόσο για την επένδυση των δαπέδων όσο και για επενδύσεις τοίχων και την κατασκευή πάγκων μπαρ, πάγκων ρεσεψιόν κλπ.

Ειδικότερα για επένδυση τοίχων και κατασκευή πάγκων μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας δείγματα από πλακάκια μεγάλων διαστάσεων για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα καθώς και να σας βοηθήσουμε με την κατασκευή.

Οι επαγγελματίες του χώρου (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, κατασκευαστές, διακοσμητές, τεχνίτες κλπ) μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τη Μηχανικό του καταστήματός μας κ.Καράμπελα Χριστίνα .

Είμαστε εδώ για εσάς.

Στο φυσικό μας κατάστημα θα έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προτείνουμε να κλείσετε ραντεβού μέσω της πλατφόρμας στην παρούσα σελίδα, ή τηλεφωνικώς στα: 2105768143 ή 2102623919

Ο χώρος της έκθεσης δεν είναι κατάλληλος για μικρά παιδιά καθότι υπάρχουν ελεύθερα βαριά υλικά και αιχμηρές ακμές και κινδυνεύουν με σοβαρό τραυματισμό.
Συστήνουμε την επίσκεψη στο χώρο μας από παιδιά άνω των 10 ετών με ευθύνη και επίβλεψη του συνοδού τους.

Καταχώρηση Αιτήματος Ραντεβού